Coaching op diverse niveaus

In de afgelopen periode hebben wij vanuit ’t Mannetje & Co vele mensen gecoacht. Daaronder coachees met de functie van: leerkracht, medewerker, directeur, bestuurder, lid managementteam, eigenaar bedrijf.

Diverse thema’s kwamen voorbij: Kruispunt loopbaan, wat nu? Is het onderwijs nog wel wat voor mij? Hoe kom ik na een burn-out sterker terug? Hoe laat ik echte belangstelling zien voor mijn medewerkers? Hoe kom ik tot een goede samenwerking met mijn duo/collega? Hoe zet ik als zzp’er een bedrijf op en hoe kom ik aan klanten?

Natuurlijk is elk traject maatwerk, maar hier toch een rijtje van wat er in de afgelopen periode aan bod is gekomen. Talenten en Sterke Punten; Progressiegericht werken; Waarderend onderzoeken; Groeimindset; Jobcraften (sleutelen aan je baan); Het effect van positieve en negatieve emoties; Energiegevers/energielekkers; Beschermingsmechanismen; 3 Huizen (uit welk nest kom je, wat is nu je thuis en van welk thuis droom je?); Assertiviteit; Werkgeluk; Flow.