klanten b

Acht voorbeelden van hoe wij ingezet worden

 • Lezing/Hoorcollege met accent op kennisoverdracht en inzicht voor grote groepen
 • Interactive presentaties: een afwisseling van informatie, vragen, dialoog en korte opdrachten voor groepen van 10 – 300 deelnemers
 • Workshops van 90 minuten tot halve of hele dag; diverse activiteiten afgewisseld met korte blokken informatie en toewerkend naar concrete resultaten (iets tastbaars). Voor groepen van 6 – 20 personen.
 • Trainingstraject van meerdere (verspreide) dagen: een totaaltraject met diverse activiteiten/opdrachten voor resultaatgerichte ontwikkeling van individuen en/of teams tot maximaal 14 deelnemers
 • Leergang: een totaaltraject gedurende een langere periode met een combinatie van kennis, inzicht, houding en vaardigheden voor groepen tot maximaal 14 deelnemers
 • Individuele coaching of teamcoaching: een ontwikkelingstraject voor individu of team gericht op persoonlijke of teamdoelen.
 • Advisering: van één adviesgesprek tot een langer adviestraject om je, vanuit onze kwaliteiten, te ondersteunen bij het realiseren van individuele, team of organisatieontwikkeling.
 • Team-/organisatieontwikkelingstraject: Gericht op de  door u gewenste situatie en doelstellingen stellen wij een passend traject samen, waarbij we gebruik maken van onze inhoudelijke pijlers en in deze website genoemde methodieken. We starten met een uitgebreide intake, voeren de interventies in coproductie uit en steken vanaf het begin energie in transfer en borging (incl. meten van de resultaten) voor de lange termijn.

Vanzelfsprekend dient er aansluiting te zijn tussen de beoogde doelen en resultaten, de werkomgeving, incl. de rol van de leidinggevende, én de beschikbare tijd voor het programma. Wij maken waar wat we beloven.

Onze aanpak

 1. Vrijblijvende kennismaking, inclusief een progressiegerichte oriëntatie rond de vraag/wens en afgesloten met de eerste ideeën voor een aanpak op maat.
 2. Uitgewerkt voorstel via een programmakaart of een uitgebreide offerte, incl. kostenindicatie.
 3. Contact over het voorstel, eventueel gevolgd door aanpassingen.
 4. Contractafwikkeling, inclusief financiële afspraken.
 5. Voorbereiding en ontwikkeling van programma en materiaal; eventueel kennismaking met andere in te zetten (Co-)trainers.
 6. Uitvoering en evaluatie.
 7. Vervolgcontact met terugblik en 2e deel evaluatie.

Geïnteresseerd?

H 12 all round

Schakel ‘t Mannetje & Co alleen in als je het beste uit jezelf en je team wilt halen. Kies voor specialisten op het gebied van talentontwikkeling. Je kunt erop vertrouwen dat ze je bewegen met hun bevlogenheid. Heb je een specifieke uitdaging of heb je zelf een idee voor een programma? Laat het ons weten.

Hartelijke groeten.
Paul ‘t Mannetje

De eerste stap zetten


Andere vragen? Mail Paul.